Samsung Galaxy S4 Long Range Telescoop met Foto Lens Case [Review]

Wat kun je tegenwoordig veel met je smartphone bellen, internetten, WhatsAppen, films bekijken, foto’s maken en nog veel meer! Afgelopen dagen heb ik de Long Range Telescoop voor de Samsung Galaxy S4 mogen testen van MobileFun.nl. Zoals we gewend zijn van MobileFun lag mijn pakketje de volgende dag in mijn brievenbus.

Review Lens techmania.nl

Wat zit er in de doos?

  • De Long Range Telescoop
  • Foto lens case
  • 2x schoonmaak doekjes voor lens
  • Een nekband.

Telescoop techmania.nl

Eerste indruk

De Samsung Galaxy S4 maakt van zichzelf al mooie en scherpe foto’s, maar zodra je op iets gaat inzoomen gaat de kwaliteit van je foto al erg snel achteruit. Toen ik de long range telescoop uit zijn verpakking had gehaald viel het me gelijk op hoe klein en compact deze long range telescoop wel niet is. Ook krijg je er een speciale case bij bijgeleverd, alleen met deze case kun je de long range telescoop aan je smartphone vastdraaien. Het erin draaien van de lens is erg gemakkelijk en je kunt het direct in gebruik nemen.

Long Range Telescoop

Het belangrijkste is natuurlijk de Long Range Telescoop zelf, deze heeft een inzoom van 8x wat bovendien erg knap is voor zo’n kleine telescoop. Bij de Long Range Telescoop krijg je ook een speciale case erbij met deze case kun je ook alleen de Long Range Telescoop aan vast maken en beginnen met het maken van foto’s. De case wat je erbij krijgt kun je ook in polycarbonaat verkrijgen voor extra grip.

Long Range Telescoop techmania

Fotokwaliteit

Zoals ik al eerder had gezegd is dat de Galaxy S4 van zichzelf al best mooie foto’s maakt, maar zodra je op iets gaat inzoomen gaat de beeldkwaliteit al fors naar beneden. Toen ik de Long Range Telescoop had vastgemaakt aan de speciale case ging ik direct naar mijn camera om de beeldkwaliteit te testen, eerst verbaasde het me hoe ver deze Long Range Telescoop wel niet kan inzoomen en met nog steeds erg scherp beeld. Zodra je het maximale inzoomt (8x) dan raad ik je wel een statief aan omdat het beeld erg bewegelijk is.

Foto’s met en zonder telescopische lens

Zelf heb ik natuurlijk even uitgetest wat de verschillen qua scherpte nou zijn met en zonder Long Range Telescoop, hieronder de foto’s.

Foto test Long Range Telescoop

Foto test Long Range Telescoop

Voordelen van een Long Range Telescoop

Er zijn zoveel voordelen voor het hebben van een Long Range Telescoop. Je kunt er bijvoorbeeld op vakantie schitterende foto’s mee schieten zowel van dichtbij als veraf! Ook is deze Long Range Telescoop erg compact en klein handig mee te nemen dus. De case wat je er standaard bij krijgt kun je er gewoon om laten, als je een foto van iets wilt maken maar dan van veraf en ook nog eens scherp kun je de Long Range Telescoop zo uit je broekzak halen en hem er gemakkelijk opzetten!

Conclusie

Ik vind deze Long Range Telescoop geweldig vooral omdat het zo compact is en gemakkelijk te gebruiken is. Wil je een foto maken van veraf en wil je een goed beeldkwaliteit hebben? dan haal je zo de Long Range Telescoop uit je broekzak en zet je hem gemakkelijk op de bijgeleverde case.

Waarom kopen?

Maak je graag foto’s en ben je altijd al opzoek naar een goede en compacte telescopische lens? Dan is deze Long Range Telescoop van Mobilefun zeker iets voor jou! Je kunt deze Long Range Telescoop bestellen bij Mobilefun.nl voor maar 27,49,-.

Galaxy S6 Edge

De Galaxy S4 is alweer een paar jaar oud, de meeste mensen onder ons zullen waarschijnlijk over een Galaxy S5, Galaxy S6 of zelfs een Galaxy S6 Edge beschikken. Ook voor deze toestellen kun je terecht bij MobileFun.

https://www.youtube.com/watch?v=iCt-vAo9jBU

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen

Samsung Galaxy S4 Long Range Telescoop met Foto Lens Case [Review]Wat kun je tegenwoordig veel met je smartphone bellen, internetten, WhatsAppen, films bekijken, foto's maken en nog veel meer! Afgelopen dagen heb ik de Long Range Telescoop voor de Samsung Galaxy S4 mogen testen van MobileFun.nl. Zoals we gewend zijn van MobileFun lag mijn pakketje...