Samsung Galaxy Note 3 vanaf 25 september verkrijgbaar in Nederland

Het is dan eindelijk zover! Samsung heeft na een jaar de opvolger van de Galaxy Note 2 aangekondigd. De nieuwe Galaxy Note 3 heeft een 5,7-inch Super AMOLED-scherm met een resoluties van 1920×1080 pixels. De nieuwste phablet van Samsung zal vanaf 25 september verkrijgbaar zijn in Nederland.

Qua uiterlijk is de Galaxy Note 3 in lijn met het ontwerp van de Samsung Galaxy S4. De Note 3 heeft een kunststof behuizing en iets scherpere hoeken dan de Galaxy S4, waardoor het toestel er een beetje rechthoekig eruit ziet. De achterkant is van kunstleer met stiksel, waardoor het toestel er als een notitieboekje uitziet. De rand is geribbeld waardoor het op een dichtgeslagen boekje lijkt.

De Galaxy Note 3 heeft een Quad-Core 2,3 GHz-chip en 3GB werkgeheugen aanboord, Daarnaast heeft de Note 3 een camera van 13-megapixel aan de achterkant en een 2-megapixel camera aan de voorkant.

Verder is de nieuwe phablet 8,3 millimeter dik, weegt het 168 gram en heeft een accu vermogen van 3200 mAh. Net zoals de vorige Galaxy Note’s beschikt de Galaxy Note 3 ook over de S Pen.

De Galaxy Note 3 draait op Android 4.3 met de Samsung Touchwiz-skin. De Note 3 is verkrijgbaar in een 32GB en 64GB variant. De 32GB-versie heeft een adviesprijs van 749 euro.

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen