Team of The Season voor FIFA 15 FUT uitgesteld

Het populaire voetbalgame FIFA 15 Ultimate Team (FUT) biedt elk jaar in de maand mei de Team of The Season aan voor FIFA 15 Ultimate Team gebruikers. Er waren al erg veel geruchten dat de Team of The Season op 6 mei beschikbaar zou zijn, maar uitgever EA heeft in een tweet laten weten dat The Team of The Season is uitgesteld.

FIFA 15 Ultimate Team

Elk jaar rond de maand mei biedt FIFA 15 Ultimate Team The Team of The Season aan voor FIFA 15 gebruikers. In The Team of The Season zitten spelers in die in het voetbalseizoen van zijn club een echte uitblinker was dat houd in: veel doelpunten en veel assist. In totaal worden er 11 teams vrijgegeven met ieder tussen de 18 en 23 kaarten. Deze teams zullen niet allemaal tegelijk komen maar per 24 uur of een week.

Zodra de meeste voetbalcompetities zijn afgelopen komt er meestal een Team of The Season uit vorige jaar was dit op 6 mei vandaar de verwachting dat de Team of The Season dit keer ook 6 mei uit komt, totdat EA op zijn Twitter een linkje plaatst met verdere informatie over de Team of The Season voor FIFA 15 Ultimate Team gebruikers waarin staat dat er de laatste tijd erg veel is gedaan tegen de coinsellers van FIFA 15 en daardoor nog niet klaar is voor The Team of The Season, wanneer The Team of The Season uitkomt is vooralsnog niet bekend.

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen