Meerkat vanaf nu ook beschikbaar voor Android

De enorm populaire streaming-app Meerkat waarmee je met een druk op de knop livestreams kijkt en deelt met je volgers op Twitter is vanaf nu ook beschikbaar voor Android-gebruikers. De streaming-app was al beschikbaar voor de besturingssysteem van Apple, maar vanaf nu kunnen ook Android-gebruikers plezier maken met Meerkat.

meerkat www.techmania.nl

Met de streaming-app Meerkat kun je streams bekijken van mensen die aan het streamen zijn. Op het moment dat iemand gaat livestreamen kan hij of zij dit delen via Twitter zodat zijn volgers op Twitter weten wanneer de livestream van start gaat. Als je nou geen Twitter hebt dan kan je je favoriete streamer gaan volgen. De Meerkat-app stuurt je dan een notificatie als hij of zij gaat livestreamen op Meerkat.

Meerkat voor Android heeft dezelfde functies als voor de iOS-app. Momenteel is Meerkat voor Android nog in een bèta versie dus er kunnen nog wat bugs in voorkomen.

Tot slot biedt de concurrent Periscoop dezelfde functies aan net zoals Meerkat maar heeft nog geen Android-app beschikbaar op de markt, wanneer deze zal komen is nog niet bekend.

  • Download Meerkat voor Android via Play Store (gratis)

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen