Legale alternatieven voor Popcorn Time

Popcorn Time is momenteel één van de populairste streamingdiensten waarmee je gratis films en tv-series kunt streamen en bekijken. In Nederland maken maar liefst één miljoen mensen gebruik van de illegale streamingdienst.

Popcorn Time

Popcorn Time

Wat maakt Popcorn Time nou zo enorm populair? Het voornaamste reden dat Popcorn Time wereldwijd enorm populair is is dat het gratis is. Je kunt onbeperkt de nieuwste films en series bekijken op je computer, smartphone, tablets en op je televisie met een Chromecast. En niet te vergeten het brede aanbod van Popcorn Time.

Popcorn Time heeft echter ook een nadeel. Je stimuleert namelijk als consument niet de entertainmentindustrie om nieuwe films en tv-series te maken. Bijvoorbeeld: Je hebt een broodjeszaak, maar niemand koopt je broodjes. Dit ga je natuurlijk niet lang volhouden, dus gooi je de boel op slot. Dit geldt ook voor de entertainmentindustrie.

Voor een kleine prijs per maand kan je namelijk ook onbeperkt films en series bekijken. Dit kan je onder meer doen met Netflix, HBO en Videoland. Alle drie de diensten zijn legaal en te gebruiken met bijna alle smartphones, tablets en smart tv’s.

Netflix

Netflix

Netflix is veruit de populairste legale streamingdienst. Het heeft een enorme aanbod aan films, tv-series en documentaires. Naast standaard series heeft Netflix ook nog eens exclusieve tv-series die enkel te bekijken is met Netflix. Denk hierbij aan House of Cards, Daredevil, Better Call Saul en nog veel meer.

Netflix heeft bijna voor alle apparaten een app waarmee je eindeloos kunt genieten. Zo kan je Netflix bekijken op je smart tv’s, streaming media player, game consoles, set-top boxes, Blu-ray Players, smartphones, tablets, pc’s en laptops voor vanaf 7,99 euro per maand.

HBO Go

HBO Go

HBO is een dienst die je via diverse tv-aanbieders kan bestellen. HBO heeft net als Netflix ook zijn eigen exclusieve tv-series die enkel te bekijken zijn bij HBO. Denk hierbij aan Game of Thrones, True Detective, Girls en Boardwalk Empire.

HBO Go is een gratis streamingdienst voor HBO-abonnees. Degene die een HBO-account hebben kunnen via de HBO Go-app films en tv-series streamen naar hun apparaten voor ongeveer 15 euro per maand.

videoland

Videoland

Videoland is geen onbekende speler in de filmindustrie. In het verleden stond Videoland bekend als een videotheek waar je onder meer films kon huren. Door de jaren heen is Videoland omgedoopt tot een online streamingdienst waar je voor een vaste bedrag per maand onbeperkt films en tv-series kan kijken.

In tegenstelling tot Netflix en HBO Go kan je bij Videoland ook nieuwe films huren, wel moet je een extra bedrag betalen boven op je standaard abonnementskosten.

Videoland is onder meer te gebruiken op game consoles, set-top boxes, smartphones, tablets, pc’s, laptops en nieuwe smart tv’s voor 10 euro per maand.

Het laatste nieuws

iOS 13.5.1 zorgt voor batterijproblemen bij iPhone en iPad

Heb je het idee dat je iPhone- en/of iPad-batterij sneller leegloopt? Dan ben je niet alleen. Een groot aantal iOS-gebruikers klagen sinds...

MudRunner Mobile vanaf 15 juli beschikbaar voor Android en iOS

MudRunner verscheen in 2017 voor de PS4, Xbox One, Nintendo Switch en PC. Het spel is meer dan een miljoen keer over...

Lenovo kondigt Motorola One Fusion aan

Lenovo heeft een budget versie van de vorige maand aangekondigde Motorola One Fusion+ aangekondigd. Naast minder krachtige hardware moet de Motorola One...

Apple koopt rechten slavernijfilm Will Smith voor recordbedrag

Apple Studios heeft voor een recordbedrag de rechten van slavernijfilm Emancipation met in de hoofdrol Will Smith gekocht. Het Amerikaanse bedrijf uit...

App Store & iTunes-kaart actie: 10% extra tegoed

Heb jij een plan B nodig voor deze zomer? Ga voor een App Store & iTunes Card nu met 10% extra tegoed...

Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Ontvang dagelijks het laatste nieuws in uw inbox