Mega Deal: PS4 en Xbox One in de aanbieding

Heb jij nog steeds geen PlayStation 4 of Xbox One in huis? Dan wordt het hoog tijd dat je overstapt naar de volgende generatie gaming en multimedia. Laat je zelf volledig onderdompelen in de wereld die de PS4 en de Xbox One je te bieden heeft met de nieuwste games.

PS4 - Xbox One

Heb je even geen zin om te gamen? Dan kan je lekker achterover leunen en films en tv-series bekijken op Netflix of Xbox Video. Of wil je lekker relaxen met muziek? Dan stream je gewoon even een liedje via Spotify of Xbox Music.

Xbox One

Zoals je wel zult weten kost de Xbox One zo’n 400 euro. De Duitse elektronicasupermarkt Media Markt heeft de Xbox One tijdelijk in de aanbieding gezet als Mega Deal. Geïnteresseerde kunnen de Xbox One tijdelijk kopen voor 325 euro. Een besparing van ongeveer 75 euro.

Voor meer informatie kan je terecht op de website van Media Markt.

PS4

Net zoals de Xbox One kost de adviesprijs van de PlayStation 4 ook zo’n 400 euro. Media Markt heeft de PS4 ook tijdelijk in de aanbieding gezet als Mega Deal. Geïnteresseerde kunnen de PlayStation 4 tijdelijk kopen voor 369 euro. Een besparing van ongeveer 30 euro.

Voor meer informatie kan je terecht op de website van Media Markt.

PS4 Bundel

Voor de gene die direct aan de slag willen met zijn splinternieuwe PS4 heeft Media Markt ook een speciale bundel in de aanbieding gezet.

De PlayStation 4 bundel bevat naast de PS4 en Dualshock 4-controller de volgende 3 games: Bloodborne, The Last of Us Remastered en The Order 1886. Deze PS4 bundel is tijdelijk via Media Markt verkrijgbaar voor 449 euro.

Voor meer informatie kan je terecht op de website van Media Markt.

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen