LG G4 vanaf eind mei verkrijgbaar voor 649 euro

Het Zuid-Koreaanse tech-gigant LG heeft gisteren zijn nieuwe vlaggenschip de LG G4 gepresenteerd. Het toestel ligt vanaf eind mei in de Nederlandse winkelschappen en heeft een adviesprijs van 649 euro.

LG G4

De LG G4 beschikt over een 5,5-inch QHD-scherm met een resolutie van 2560 bij 1440 pixels. Over de lengte van het scherm zit een lichte kromming. Onder de motorkap beschikt de G4 over een Snapdragon 808-processor met zes rekenkernen. LG heeft waarschijnlijk niet voor de Snapdragon 810 gekozen, omdat deze volgens geruchten met oververhitting problemen kampt.

De nieuwe vlaggenschip van LG heeft verder standaard 32GB aan interne opslagruimte. 3GB aan werkgeheugen en een 3.000 mAh verwisselbare accu.

Het toestel komt in twee smaken; een met een kunststof behuizing en een versie met leren achterkantjes. Deze zijn weer in diverse kleuren beschikbaar.

Tot slot heeft de LG G4 aan de achterkant een 16-megapixel camera met diafragma van f/1.8. Aan de voorkant een 8-megapixel variant met f/2.0-diafragma.

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen