Facebook Messenger voegt videobellen toe

De 600 miljoen recentelijke gebruikers van Facebook Messenger krijgen een nieuwe functie, namelijk videobellen. We kennen het allemaal, neem als voorbeeld de video en chat-app Skype en Hangouts die de functie al lang in gebruik hebben. Om de concurrentie aan te gaan voegt Facebook Messenger nu ook videobellen toe.

Facebook Messenger techmania.nl

De nieuwe functie word vandaag uitgerold voor de iOS-app en Android-app van Facebook Messenger. Er zit geen verschil in de app voor iOS en Android. Woon je in Nederland dan heb je nog even pech, want het word gefaseerd geupdate en daarbij zit Nederland niet bij de eerste landen die een update van Facebook Messenger kunnen ontvangen. Zelfs Belgié komt eerder in aanmerking voor de nieuwe update.

Je kunt een gesprek starten om de video-icoontje bovenin het scherm aan te raken. Je kunt hierbij de voor-camera en de achter-camera gebruiken, ook kun je nog gewoon chatten als je het videobellen niks vind. Volgens Facebook zou het videobellen met slecht bereik ook nog goed functioneren, maar ik raad je aan om het videobellen gewoon over een wifi-hotspot te doen dan over je mobiele gegevens het kan je namelijk erg veel mb kosten.

Facebook messenger foto techmania.nl

 

  • Klik hier om Facebook Messenger te downloaden voor Android.
  • Klik hier om Facebook Messenger te downloaden voor iOS.

 

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen