Daniel Craig weigerde Sony Xperia Z4 in nieuwe James Bond-film

De filmafdeling van Sony werd vorig jaar gehackt. De hackers plaatste onder meer de e-mailbox van Michael Lynton, CEO van Sony Pictures, geheel online. In een e-mail over de nieuwe James Bond-film Spectre was te lezen dat Sony bereid was om 5 miljoen dollar te betalen voor het productiebudget van de film. Ook zou hoofdrolspeler Daniel Craig een betaling van 5 miljoen dollar ontvangen voor het gebruiken van de Sony Xperia Z4.

James Bond - Spectre

Naar verluidt heeft hoofdrolspeler Daniel Craig deze aanbod afgeslagen. Volgens de laatste geruchten heeft Samsung een betere bod gedaan en deze is mogelijk wel geaccepteerd. Samsung zou eveneens bereid zijn om 5 miljoen dollar te betalen aan Daniel Craig en wil daarnaast ook nog eens 50 miljoen dollar spenderen aan promotionele advertenties. Dat schrijft Andrew Gumpert, hoofd Business Affairs & Administration bij Columbia Pictures in een e-mail.

Volgens Andrew Gumpert is geld niet de enige factor, maar is er ook een creatieve factor. Daniel Craig en regisseur Sam zijn van mening dat James Bond enkel het beste gebruikt. En de smartphone van Sony zou dat in hun ogen niet zijn.

Gumpert schrijft verder dat een nieuwe bod van Sony alsnog overwogen kan worden. Als Sony met een verbeterde bod zou komen wil Barbara Broccoli, producer van de nieuwe James Bond-film, met de regisseur en de hoofdrolspeler aan tafel om het bod te accepteren.

De e-mails die de hackers in handen hebben gekregen werden in oktober 2014 gestuurd. Latere mails zijn helaas niet gelekt, waardoor we nu niet de definitieve deal weten.

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen