Olixar enCharge 15,000mAh Dual USB Portable oplader met SD kaarlezer

Smartphones, tablets en gadgets worden steeds meer voorzien van nieuwe functies, krachtige processoren en betere schermen. Dit gaat natuurlijk ten koste van de levensduur van de batterij. Fabrikanten proberen steeds andere technieken om de uithoudingsvermogen van een toestel te verlengen.

Sommige fabrikanten plaatsen een batterij met een hogere capaciteit andere optimaliseren weer hun software zodat het energiezuiniger is. Er zijn natuurlijk genoeg scenario’s te verzinnen waarin een externe oplossing goed van pas zou kunnen komen, en dat is waar portable oplader van pas komen.

Power Bank

Er bestaan tegenwoordig diverse hoesjes waarmee je je smartphone kan opladen. Meeste van zulke hoesje laden je toestel niet 100 procent op en maken je smartphone ook nog eens dik en zwaar.

Als je vaak onderweg bent en regelmatig met je telefoon speelt zal je ongetwijfeld zonder batterij zitten. Dan komt een externe power bank goed van pas. Net zoals vele hoesjes bestaan er ook diverse portable usb opladers.

Net zoals vele heb ik ook een luxe probleem met mijn smartphone, de accucapaciteit is nooit genoeg. Om deze reden heb ik een externe batterij oplader aangeschaft bij MobileFun.nl. De Olixar enCharge Dual USB Portable oplader met SD kaarlezer beschikt over een accucapaciteit van maar liefst 15,000mAh. Met zo’n capaciteit zou je je smartphone zo’n 8 keer volledig kunnen opladen en een tablet zo’n 3 keer. Ideal voor de gene die regelmatig onderweg is.

Ik ga binnenkort op vakantie en op vakantie ga ik natuurlijk niet thuis zitten om mijn smartphone of tablet op te laden. Met de Olixar enCharge Dual USB Portable oplader kan ik een paar dagen mijn smartphone opladen. Wat ik ook belangrijk vindt is dat het twee USB poorten heeft, één poort van 2,1A en een twee poort van 1A.

Een 2,1A poort is natuurlijk erg belangrijk als je een tablet wilt opladen. Ook laad het een smartphone veel sneller op dan de standaard 1A poort. Wat natuurlijk mooi meegenomen is. Dit betekent dat je het kan gebruiken om tegelijkertijd een smartphone en tablet kan opladen waaronder de iPad Air 2 en een Samsung Galaxy S6.

Power Bank

Waarom kopen?

  • Indrukwekkende 15.000 mAh batterij biedt een overvloed aan oplaad vermogen
  • Twee USB uitgangen ondersteunen het opladen van smartphones en tablets
  • Inclusief Micro-USB, Lightning en 30-pin oplaadadapters
  • Vrijheid om je apparaten overal op te laden
  • Klein, stijlvol en draagbaar
  • Geanimeerde LED batterij indicatoren
  • SD-kaartlezer
  • Ingebouwde zaklamp

De Olixar enCharge 15,000mAh Dual USB Portable oplader,SD kaarlezer is verkrijgbaar via MobileFun.nl voor 41,99 euro.

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen