‘Samsung J5 en Samsung J7 komen later dit jaar’

Volgens het doorgaans betrouwbare SamMobile worden er later dit jaar twee nieuwe Samsung smartphones uitgebracht, het zou hier gaan om de Samsung J5 en de Samsung J7.

Samsung

Volgens de website komen er later dit jaar twee uitbreidingen op de al bestaande Samsung J1, een low-end toestel die te koop is ongeveer €100.

Volgens de geruchten gaat de Samsung J5 beschikken over een 5-inch HD-scherm, een Qualcomm Snapdragon 410-processor, 1,5 GB RAM geheugen, een camera van 13-megapixels en 8GB aan opslaggeheugen. Verder draait de nieuwe smartphone op Android 5.1 Lollipop.

De Samsung J7 krijgt volgens de geruchten een iets groter scherm, van 5,5-inch. Verder krijgt de telefoon een 1.2 GHz of een 1.5 GHz Octa-Core processor van Marvel,  1,5GB RAM geheugen, een camera van 13 megapixels en net als de J5 8GB aan opslaggeheugen. Ook de J7 zou draaien op Android Lollipop.

Sinds vorig jaar is Samsung begonnen met een nieuwe manier van naam geven voor smartphones. Voor het hogere segment is er de A-serie, voor het middensegment de J en E-serie.

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen