iOS 8.3 krijgt meer dan 300 nieuwe emoticons

Apple rolde twee dagen geleden iOS 8.3 uit voor de iPhone, iPad en iPod touch. iOS 8.3 brengt een hoop vernieuwingen met zich mee, maar ik ga vandaag voor jullie de nieuwe emoticons behandelen.

Samen met iOS 8.3 heeft Apple maar liefst 300 nieuwe emoji’s geïntroduceerd. Zo is er een nieuwe gezinssamenstellingen, een vader en moeder met een zoontje of twee vaders met twee dochters heb je nu ook tussen je emoticons staan. In tegenstelling tot andere smileys zijn deze gek genoeg alleen in het kleur geel beschikbaar.

Naast nieuwe multiculturele Emoji’s zijn er ook nieuwe vlaggen te vinden in iOS 8.3. Om de huidskleur van een smiley te veranderen dien je je vinger op een willekeurige emoji ingedrukt te houden, vervolgens verschijnt er een nieuwe balkje waarop je de huidskleur van je emoji kan kiezen. Zo kun je bijvoorbeeld een politieman emoticon in geel, wit of bruin krijgen. Dit kan je bij mensen en lichaamsdelen doen. De gebruikte emoticon blijft ook staan zodat je voor de volgende keer gemakkelijk en snel die emoticon ook weer in die die kleur kunt versturen.

De nieuwe emoji’s zijn enkel beschikbaar voor de gene die op iOS 8.3 draaien, de gene die nog op iOS 8.2 draaien zullen een alien en een iPad smiley zien.

Wat vind jij van de nieuwe emoticons? Laat het ons weten hieronder in de reactie’s.

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen