Zo installeer je Popcorn Time op je iPhone, iPad of iPod touch [Geen jailbreak nodig]

Gisteren was bekend geworden dat Popcorn Time vandaag een iOS-app zou lanceren voor de iPhone, iPad en iPod touch. Een Popcorn Time-app voor iOS-apparaten was al langer beschikbaar, maar men moest eerst zijn iPhone, iPad of iPod touch jailbreaken om de app te kunnen gebruiken.

De ontwikkelaar achter Popcorn Time heeft een speciale applicatie ontwikkeld genaamd iOS installer, waarmee gebruikers zonder een jailbreak de Popcorn Time-app op hun iPhone, iPad of iPod touch kunnen zetten. Volgens de website Wired omzeilt iOS installer de controle van de certificaten door tijdens de installatie de iPhone, iPad of iPod touch in vliegtuigmodus te zetten, waardoor de iOS-apparaat geen contact kan maken met servers van Apple om de certificaten te controleren.

Popcorn Time

Het is natuurlijk vanzelfsprekend dat illegale films en tv-series streamingdienst niet zomaar te downloaden zijn uit de App Store. Om de Popcorn Time-app toch beschikbaar te maken voor iOS-gebruikers heeft de ontwikkelaar een speciale applicatie ontwikkeld. Via de applicatie kan je binnen enkele minuten Popcorn Time op je iPhone, iPad of iPod touch installeren. Dit allemaal zonder jailbreak!

Wil jij ook Popcorn Time installeren op je iPhone, iPad of iPod touch? Volg dan de onderstaande handleiding!

LET OP: Helaas kunnen enkel Windows-gebruikers Popcorn Time installeren op hun iOS-apparaat, een Mac-versie van de app komt over enkele weken.

Popcorn Time installeren

Stap 1: Download iOS installer via de website van Popcorn Time.

Stap 2: Open nu het bestand iOSinstaller.exe en installeer het. Sluit nu je iPhone, iPad of iPod touch aan op uw Windows computer.

Popcorn Time 1

Stap 3: Op je iOS-apparaat komt nu een pop-up te voorschijn, waarin je wordt gevraagd om je computer te vertrouwen. Klik nu op vertrouwen om verder te gaan.

Popcorn Time 2

Stap 4: Om verder te kunnen gaan dien je je iPhone, iPad of iPod touch in vliegtuigmodus te zetten. Dit kun je gemakkelijk via de quicksettings van je toestel doen.

Popcorn Time 3

Stap 5: Het installeren van Popcorn Time is binnen enkele seconden gedaan, maar wees wel geduldig en laat iOS installer zijn werk doen.

Popcorn Time 4

Stap 6: Zodra de installatie voltooid is krijg je de welbekende Popcorn Time logo te zien op je homescreen. Voordat je de app kunt gebruiken dien je wel even de Popcorn Time eenmalig in vliegtuigmodus te starten. Daarna kan je de app weer sluiten en je toestel weer in de normalemodus terugplaatsen.

Vanaf nu kan je gratis onbeperkt films en tv-series streamen via Popcorn Time. Let wel op dat Popcorn Time illegaal is in Nederland en België. Het gebruik van Popcorn Time is dus geheel op eigen risico!

Het laatste nieuws

Dagdeal: Bitdefender Total Security 2020 (2 Jaar) 10 Apparaten – van 149,99 voor 36,95

Bitdefender Total Security 2020 (acroniem: BITS) is een alles-in-1 beveiliging voor zowel Windows en macOS als iOS en Android. In tijden als deze waarin we...

Dagdeal: Netgear GC110P Cloud Managed Switch PoE – van €170 voor €59,95

Wat is een modern bedrijf zonder zijn data? En zelfs al staat alles veilig in de cloud, dan moet het ook makkelijk...

Maid of Sker vanaf morgen verkrijgbaar voor PS4 en Xbox One

De horror game Maid of Sker verschijnt aankomende vrijdag voor PlayStation 4 en Xbox One. Met realistische 4K-beelden met gameplay gericht op...

Dagdeal: DJI Mavic Air Drone Fly More Combo – van €1172 voor €799,95

Je hebt drones - leuk speelgoed voor op het grasveldje verderop - en je hebt drones: het soort waar je de prachtigste beelden...

Gratis PlayStation Plus games voor augustus 2020 bekend

Sony heeft via het officiële PlayStation Blog de gratis PlayStation Plus games voor de maand augustus bekendgemaakt. Vanaf dinsdag 4 augustus kunnen PlayStation...

Gerelateerde artikelen