10 September wordt ook een nieuwe Apple TV onthuld

De onthulling van de iPhone 5C en de iPhone 5S is nog maar een paar dagen van ons verwijderd. Volgens het bedrijf Panjiva zal Apple op 10 september niet alleen twee nieuwe iPhones onthullen, maar ook een nieuwe versie van de Apple TV.

Het bedrijf Panjiva, dat wereldwijde transporten in kaart brengt, meldt dat Apple in het maand augustus drie zendingen vanuit China heeft ontvangen. De verzendingen waren afkomstig van een fabriek in Shenzhen en werden omschreven als settopboxen.

De drie zendingen die Apple ontving wogen allemaal paar duizend kilo. Het gaat hier dus niet om een kleine partij producten of prototypes van nieuwe Apple producten. De formaat van de pakketten is helaas niet bekend, hierdoor kunnen we niet met zekerheid  zeggen of het inderdaad om een nieuwe Apple TV gaat. Misschien waren het wel iPhones?

Apple heeft de Apple TV sinds maart 2012 niet vernieuwd. Het zou dus best eens kunnen dat Apple tijdens de presentatie van de iPhone 5S en de iPhone C met een derde apparaat komt.

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen