iPad mini 2 met retina scherm loopt vertraging op

Verschillende analisten beweerde eerder al tegenover CNET dat de iPad mini 2 met retina scherm vertraging had opgelopen. De massaproductie van de iPad mini 2 zou niet helemaal vlekkeloos lopen, waardoor de release van de iPad mini 2 naar het eerste kwartaal van 2014 kan verschuiven.

iPad mini 2 Touch ID

Nu melden ook anonieme bronnen van Reuters dat de iPad mini 2 mogelijk volgend jaar wordt uitgebracht. Apple zou nog wel een kleine hoeveelheid iPad mini 2’s dit jaar kunnen uitbrengen.

Volgens de bronnen is Apple pas begonnen met het produceren van hoge resolutie schermen. Dit is later dan eigenlijk de bedoeling was. De reden van de vertraging is momenteel nog niet bekend.

De verwachting was dat Apple deze maand nog de iPad 5 en de iPad mini 2 zou aankondigen. De twee nieuwe iPads zouden dan voor de feestdagen in de winkels moeten liggen, het is nu nog de vraag of de iPad mini 2 het wel redt.

Enkele dagen geleden dook er een aantal foto’s van een iPad mini 2 in de kleuren space grey en goud. Naast nieuwe kleuren zou de iPad mini 2 ook nog eens uitgerust zijn met een vingerafdrukscanner, de Touch ID.

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen