Kodi nu te downloaden via de Google Play Store

Kodi begon ooit als een Xbox applicatie en groeide uit tot een enorm bekende mediaspeler. Nog niet zolang geleden heette Kodi nog XBMC en van die naam zullen de meeste mensen de mediaspeler ook kennen.

Met de Kodi mediaspeler kan je binnen enkele seconden een film van twee uur bekijken of een livestream. De Kodi-app is al een tijdje verkrijgbaar voor Android-apparaten, maar men moest het buiten de Google Play Store downloaden. Tot heden was Kodi te downloaden via Kodi.tv. Inmiddels is de Kodi-app ook verkrijgbaar via de Play Store, wat het een stuk makkelijker maakt.

Kodi

Kodi downloaden via Play Store

Een app downloaden uit de Google Play Store kunnen we allemaal wel, maar je moet wel iets meer moeite doen om Kodi te kunnen downloaden.

Want je zult eerst lid moeten worden van een bèta of alpha-groep op Google+, en om vervolgens wat stappen te volgen kun je de app downloaden.

En tenslotte is er nu ook een remote te downloaden voor Kodi zodat je Kodi makkelijker kunt bedienen vanaf je bank, deze app heet Kore en is gratis te downloaden in de Google Play Store via deze link.

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen