HTC One M9 verkrijgbaar v.a. 32 euro p/m

De HTC One M9 is sinds enkele dagen officieel verkrijgbaar in Nederland en heeft een adviesprijs van 749 euro. Is je abonnement bijna verlopen en ben je van plan om een nieuwe te nemen? Lees dan verder, misschien is de onderstaande deal wel iets voor jouw!

DeHTC One M9 is namelijk al vanaf 32 euro per maand verkrijgbaar. Voor 32 euro per maand krijg je 275 belminuten en 500MB internet. Voor de HTC One M9 zelf betaal je eenmalig 99 euro.

HTC One M9

Eerlijk gezegd vindt ik zelf een databundel van 500MB niet echt veel, omdat ik regelmatig muziek stream verbruik ik zo’n 2GB per maand. Voor de gene die enkel websites bezoekt en e-mails bekijkt moet 500MB wel voldoende zijn. Muziek en video’s streamen kan je dan beter via WiFi doen.

Als je graag de HTC M9 wil en weinig te besteden hebt is dit echt een super deal! Een losse HTC M9-toestel kost 749 euro en dan kan je nog niets eens bellen of interneten. Voor de Hollandsnieuwe abonnement van 32 euro per maand betaal je in twee jaar zo’n 768 euro, plus de eenmalige toestelprijs van 99 euro kom je op 867 euro. Een verschil van 118 euro. Voor een verschil van 118 euro kan je wel per maand 275 minuten bellen of sms’en en maandelijks voor 500MB internetten.

Om het je gemakkelijk te maken hebben we een online vergelijk tool gemaakt, waarin je alle smartphones en abonnementen met elkaar kan vergelijken. Je kiest de gewenste smartphone en de gewenste bel, sms en data die je wil en de rest komt van zelf. In een paar klikken heb je letterlijk alles wat je nodig hebt! Begin met vergelijken.

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen