Belfunctie WhatsApp komt binnenkort ook naar iPhone

Sinds enkele dagen kunnen Android-gebruikers gratis met elkaar bellen via WhatsApp. De nieuwe belfunctie is vooralsnog enkel te gebruiken op een Android-apparaat. Gebruikers van een BlackBerry, Windows Phone of een iPhone kunnen de belfunctie helaas nog niet gebruiken.

WhatsApp Web

Om via WhatsApp gratis met elkaar te kunnen bellen dien je over een mobiele internet of WiFi te beschikken. Je voert je gesprekken via het internet en er gaat niets af van je belminuten, lekker gratis dus. Wel dienen beide mensen over WhatsApp te beschikken. Dit is bij de meeste mensen waarschijnlijk geen probleem.

Zoals gezegd kunnen momenteel enkel Android-gebruikers gratis met elkaar bellen via WhatsApp, maar wees niet teleurgesteld! Zeer binnenkort komt de belfunctie ook naar de iPhone.

Android en iOS zijn beide de grootste mobiele besturingssystemen, vandaar dat beide systemen eerder nieuwe features en updates kunnen verwachten. Een exacte releasedatum is vooralsnog helaas niet bekend, wel weten we dat we de nieuwe belfunctie zeer binnenkort kunnen verwachten. We houden je net als altijd op de hoogte zodra het zover is.

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen