iOS 7 jailbreak bijna klaar

Gisteren maakte iPhone hacker MuscleNerd bekend dat het veilig was voor jailbreakers om te updaten naar iOS 7.0.2. Vandaag heeft zijn collega Planetbeing in een tweet laten weten dat er voortgang is geboekt met de iOS 7 jailbreak. Planetbeing liet weten dat er hard gewerkt wordt aan de iOS 7 jailbreak en dat ze mogelijk over alle onderdelen beschikken om een untethered jailbreak te ontwikkelen.

iOS 7 Jailbreak

Het is nog niet helemaal zeker, er moet natuurlijk een hoop getest worden. Een releasedatum voor de jailbreak is hierdoor nog niet helemaal zeker. De jailbreak voor iOS 7 en hoger kan nog wel even op zich laten wachten.

Een ander goed nieuws is dat niet alleen de Evad3rs dev team aan een jailbreak werkt. Een andere iOS-ontwikkelaar @cjori beweerd Cydia werkend heeft gekregen op iOS 7.0.2. Om de jailbreak mogelijk te maken heeft cjori de limera1n exploit van GeoHot en opensn0w methode @winocm gebruikt.

Momenteel hebben we nog niks aan een jailbreak voor iOS 7. De meeste jailbreak apps en tweaks moeten eerst nog geoptimaliseerd worden voor iOS 7.

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen