Samsung Galaxy S6 verkrijgbaar v.a. 33 euro p/m

Het is bijna zover! Vanaf volgende week vrijdag 10 april is de Samsung Galaxy S6 in onder meer Nederland verkrijgbaar. Voor de gene die van plan zijn om de Galaxy S6 te kopen hebben we een mooie deal gevonden.

Is je abonnement bijna verlopen en ben je van plan om een nieuwe te nemen? Lees dan verder, misschien is de onderstaande deal wel iets voor jouw!

Samsung-Galaxy-S6

De Galaxy S6 is namelijk al vanaf 33 euro per maand verkrijgbaar. Voor 33 euro per maand krijg je 300 belminuten en 500MB internet. Voor de Galaxy S6 zelf betaal je eenmalig 89 euro.

Eerlijk gezegd vindt ik zelf een databundel van 500MB niet echt veel, omdat ik regelmatig muziek stream verbruik ik zo’n 2GB per maand. Voor de gene die enkel websites bezoekt en e-mails bekijkt moet 500MB wel voldoende zijn. Muziek en video’s streamen kan je dan beter via WiFi doen.

Als je graag de Galaxy S6 wil en weinig te besteden hebt is dit echt een super deal! Een losse Samsung Galaxy S6-toestel kost 699 euro en dan kan je nog niets eens bellen of interneten. Voor de Tele2 abonnement van 33 euro per maand betaal je in twee jaar zo’n 792 euro, plus de eenmalige toestelprijs van 89 euro kom je op 881 euro. Een verschil van 182 euro. Voor een verschil van 182 euro kan je wel per maand 300 minuten bellen of sms’en en maandelijks voor 500MB internetten.

Om het je gemakkelijk te maken hebben we een online vergelijk tool gemaakt, waarin je alle smartphones en abonnementen met elkaar kan vergelijken. Je kiest de gewenste smartphone en de gewenste bel, sms en data die je wil en de rest komt van zelf. In een paar klikken heb je letterlijk alles wat je nodig hebt! Begin met vergelijken.

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen