Gelekte afbeelding toont iPhone 6C

Eerder kwam het gerucht naar buiten dat Apple dit jaar maar liefst drie nieuwe iPhones wil uitbrengen. Het zou gaan om de iPhone 6S, iPhone 6S Plus en de iPhone 6C. Volgens de Chinese website DigiTimes krijgt de iPhone 6C een 4-inch scherm en de Apple A8-processor die nu in de iPhone 6 zit. Het schermformaat van de iPhone 6C zou weer even groot zijn als de iPhone 5, iPhone 5C en de iPhone 5S.

iPhone 6C behuizing

iPhone 6C

Van de iPhone 6C is er onlangs een afbeelding uitgelekt, waarop de kunststof behuizing te zien is. De website Future Supplier heeft de iPhone 6C behuizing in handen gekregen.

Zoals te zien is op de bovenstaande foto krijgt de iPhone 6C een kleurrijke behuizing. Het schermformaat van 4-inch lijkt te kloppen met eerdere geruchten. De roze iPhone 6C wordt vergeleken met de huidige iPhone 5C.

Zo heeft Apple de iPhone 6C voorzien van een langwerpige tweekleurige flitslamp die ook in de iPhone 5S zat. De luidspreker aan de onderzijde van de iPhone 6C heeft ook meer inkepingen dan de huidige iPhone 5C.

iPhone 6C behuizing

Tot slot zou de iPhone 6C worden voorzien van Touch ID-vingerafdrukscanner en een NFC-chip, waarmee mobiele betalingen met Apple Pay gemaakt kunnen worden.

Naar verwachting zal Apple in september alle drie de nieuwe iPhones presenteren. De iPhone 6S, iPhone 6S Plus en de iPhone 6C zouden dan dezelfde maand nog in de winkelschappen moeten liggen.

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen