Jailbreakers kunnen updaten naar iOS 7.0.2

Een kleine week geleden bracht Apple iOS 7.0.2 uit voor alle iOS-apparaten. Deze iOS-update bracht Apple uit om de lockscreen bug in iOS 7 te fixen. De bug zou het mogelijk maken om te bellen met een vergrendelde iPhone. Dany Lisiansky de vinder van de eerste bug, had later ook een nieuwe lek gevonden in iOS 7.0.2 waarmee weer gebeld kan worden met een vergrendelde toestel.

iOS 7 Jailbreak

iOS-hackers zijn natuurlijk ook volop bezig om nieuwe beveiligingslekken te vinden om een jailbreak te ontwikkelen. iPhone hacker MuscleNerd en zijn team beschikken al over een aantal exploits, maar dit is nog niet voldoende. Er moeten meer beveiligingslekken gevonden worden om een untethered jailbreak mogelijk te maken.

MuscleNerd heeft op Twitter laten weten dat de gevonden beveiligingslekken nog steeds intact zijn. Jailbreakers die graag een toekomstige jailbreak wil hebben kunnen gerust updaten naar iOS 7.0.2.

Wanneer er een jailbreak voor iOS 7 komt is lastig te zeggen. Zodra één van de iOS-hackers iets laten weten laten we het u weten. Houdt Techmania dus in de gaten.

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen