Populaire stream app Meerkat komt binnenkort naar Android

De enorm populaire Meerkat-app waarmee je met een druk op de knop livestreams kijkt en deelt met je volgers op Twitter komt binnenkort ook naar Android. Het team van Meerkat laat weten dat een Android-app in ontwikkeling is. Wel is er momenteel een onofficiële app van Meerkat waarmee je livestreams kunt bekijken, maar deze functioneert niet helemaal naar behoren. Zo melden veel gebruikers dat de onofficiële app problemen heeft met het openen en bekijken van een stream.

Meerkat

Inmiddels maken meer dan 250.000 iOS-gebruikers gebruik van de Meerkat-app, dit aantal zal binnenkort waarschijnlijk verdubbeld worden zodra de Android-versie van Meerkat wordt gelanceerd. De Android-app krijgt dezelfde functies als de iOS-app.

Een paar van die functie’s zijn

Als een streamer een stream start kan hij een linkje delen op Twitter en door daar op te klikken switch je direct naar de stream die je wilt bekijken erg handig dus!


Ook kun je streamers volgen en als ze dan live gaan krijg je een pushnotificatie.

Het is vooralsnog niet bekend wanneer de Android-versie van Meerkat beschikbaar is, maar het ziet er naar uit dat we niet meer zolang hoeven te wachten.

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen