Veho 360 M4 Bluetooth Wireless Speaker [Review]

Een aantal dagen geleden heb ik de Veho 360° M4 Bluetooth Wireless Speaker ontvangen van onze vrienden MobileFun.nl. Zoals we gewend zijn van MobileFun lag de Veho 360 speaker de volgende dag op mijn deurmat.

Veho-360-M4-Bluetooth-Wireless-Speaker

Wat zit er in de doos?

  • De speaker zelf natuurlijk!
  • Mini USB-oplaadkabel
  • Draagsok
  • Aux-in jack kabel

Eerste indruk

Toen ik de Veho 360° M4 Bluetooth Wireless Speaker uit zijn verpakking had gehaald viel me al gelijk op hoe licht deze speaker wel niet is en wat een enorm mooie design deze speaker heeft. Ook is deze speaker erg compact dus je kunt hem overal gemakkelijk mee naartoe nemen, bijvoorbeeld voor een feestje of voor de gezelligheid.

Veho-360-M4-Bluetooth-Wireless-Speaker

Design

Wat ik net al heb vermeld is dat het design van deze speaker echt schitterend is, de kleur is een beetje mat-zwart en aan de onderkant van de speaker bevind zich een soort van metalen randje. Je hebt ook een witte versie van deze speaker maar ik vond persoonlijk de zwarte versie mooier.

Aan de bovenkant van de speaker bevind zich het aan/uit-knop, volume-knop en om het nog makkelijker te maken voor de consument een switch-knop om zo door het muziek te switchen! Aan de zijkant van de speaker bevind zich een usb-port waarmee je de speaker kan opladenSD-kaart slot en een aux-in jack om je muziek makkelijk te luisteren via je iPod of MP3-speler.

En tenslotte de onderkant van de speaker, daar bevind zich een switch knop van MicroSD/Line in en Bluetooth dat houd in dat als je via Bluetooth muziek wilt luisteren je aan de onderkant van de speaker even de switch-knop naar de Bluetooth teken moet slepen wat overigens erg handig is! Maar wil je niet via Bluetooth muziek luisteren, maar via MicroSD of Line in dan sleep je de switch-knop naar de MicroSD/Line in.

Veho-360-M4-Bluetooth-Wireless-Speaker

Gebruik van de speaker

Zodra je de speaker aanzet licht de bovenkant mooi op met blauw licht, dit is erg handig zodat je de speaker ook gemakkelijk in het donker kunt bedienen.

De speaker start mega snel op zodat je het snel kunt gaan gebruiken, zodra de speaker aan is kun je kiezen voor wat je het wilt gaan gebruiken om je muziek mee af te spelen, je kunt het gebruiken met Bluetooth, SD Kaart of met Line in wat je overigens gemakkelijk met je iPod of MP3 kunt connecten. Als je via Bluetooth je muziek luistert heeft je speaker bereik tot wel 10 meter!

Batterijduur

De batterij capaciteit van deze speaker is 600 mAh. Het luisteren van muziek via Bluetooth, SD-kaart of via Line gaat gemakkelijk 4 á 5 uur mee. Kortom je kunt er lekker lang muziek mee luisteren!

Geluid van speaker

Wat natuurlijk het belangrijkste is van een speaker is het geluid! Daarom was ik ook erg benieuwd hoe het geluid is van deze kleine en compacte speaker.

Het geluid van deze speaker is super! Het verbaasd me nog steeds hoe goed het geluid is van deze kleine speaker, ook wat erg handig is aan deze speaker is dat die rond is (360°), dus het muziek is aan alle kanten goed te horen. De bass van de speaker is niet het beste maar het is prima om er muziek mee te luisteren.

Conclusie

Ik vind deze speaker een top ding, een super compacte speaker en ook nog eens licht met prima geluid! Met de handige bijgeleverde draagsok kun je deze speaker altijd gemakkelijk vervoeren naar een feest, ook zitten er talloos aan manieren op om je muziek mee te beluisteren en wat het overigens ook erg gemakkelijk maakt, ook vind ik het design van deze speaker erg mooi. Kortom ik vind het een perfecte speaker om er muziek mee te luisteren!

Waarom kopen?

Heb je een goede, compacte, goedkope en lichte speaker nodig met prima geluid en enorm veel mogelijkheden om je muziek mee te luisteren? Dan is deze Veho 360° M4 Bluetooth Wireless Speaker zeker iets voor jou! Deze speaker is verkrijgbaar op MobileFun.nl voor maar 34,99 euro.

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen

Een aantal dagen geleden heb ik de Veho 360° M4 Bluetooth Wireless Speaker ontvangen van onze vrienden MobileFun.nl. Zoals we gewend zijn van MobileFun lag de Veho 360 speaker de volgende dag op mijn deurmat. Wat zit er in de doos? De speaker zelf natuurlijk! Mini USB-oplaadkabel Draagsok Aux-in jack kabel Eerste indruk Toen ik...Veho 360 M4 Bluetooth Wireless Speaker [Review]