Bye Bye Hi, Hi wordt KPN

0
2784

KPN heeft vandaag bekend gemaakt 1 Juli te gaan stoppen met Hi. Hi klanten worden vanaf vandaag op de hoogte gebracht van deze wijziging en zullen geen prijs verhoging krijgen in hun abonnement.

hi wordt kpn

Vanuit KPN wordt het volgende naar buiten gebracht:

Jaap Postma, Directeur Consumentenmarkt: 

“Hi heeft sinds de oprichting in 1996 veel bereikt en een grote bijdrage geleverd aan de mobiele groei van KPN. Het merk liep vanaf het begin voorop in de dienstverlening door in te spelen op de specifieke telecom wensen van jongeren. Het gebruik van streamingdiensten op het gebied van video en muziek is door de uitstekende mobiele internet ervaring over 4G voor alle mobiele klanten belangrijk geworden. Wij nemen afscheid van het merk Hi, maar niet van waar het merk Hi voor staat, en zullen ook met het merk KPN goed blijven inspelen op de wensen van onze klanten, ook jongeren.“

Tussen 23 April en 1 Juli zullen alle Hi klanten overgezet worden naar KPN, klanten hoeven hier niks voor te doen. 06-nummer, prijs en einddatum van een contract zullen gewoon het zelfde blijven. KPN geeft de klanten nog een passende ”upgrade cadeau” maar verteld niet wat dit precies inhoud. Hi klanten worden per brief op de hoogte gehouden hier over. Voor meer informatie klik hier.

[youtube

Vorig artikelDe kracht van Photoshop [Video]
Volgend artikelTwitch reset wachtwoorden van gebruikers na hack