Opvouwbare stoel, ter grote van een bierblik

Als je naar een groot festival gaat is het vaak lekker om ergens te kunnen zitten, maar je hebt geen zin om een klapstoel mee te zeulen. Daar is nu een oplossing voor!

stoel

Deense entrepreneurs hebben een stoel bedacht die je kan meenemen in je jaszak! Je kan de stoel openklappen en uitschuiven, zodat je een paal hebt met een soort zitje, zodat je op stahoogte even lekker kan leunen. Het heeft een rubberen voet, dus zal niet wegslippen. Door het kleine formaat is de stoel makkelijk mee te sitpacknemen naar festivals of bijvoorbeeld te gebruiken in het drukke openbaar vervoer. In opgevouwen toestand is de stoel niet groter dan een bierblikje, dus heel makkelijk om bij je te dragen in je broek- of jaszak.

De stoel kan ook uitkomst bieden voor mensen die snel last krijgen van hun rug of knieën als ze te lang staan. Vouw de stoel uit en gun je lichaam even een rustmomentje.

sitpack_festival

Vooral tijdens een festivals zal de Sitpack uitkomst bieden.

Ondanks dat de stoel gemaakt is van plastic is deze zeer sterk. Hij is gemaakt van polycarbonaat, hetzelfde materiaal waar Lego blokjes en politieschilden van zijn gemaakt. Het is gemaakt om 130 kilo te kunnen dragen. Het kan duizenden keren in- en uitgevouwen worden, zonder zijn stevigheid te verliezen. En omdat het van slechts 1 materiaal gemaakt is, is het volledig recyclebaar.

De Sitpack zal waarschijnlijk rond de 50 euro gaan kosten. Het is nog niet verkrijgbaar, maar je kan het al wel pre-orderen op de Deense website van Sitpack.

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen