Opvolger van Motorola Moto 360 te zien op foto

Lenovo kocht begin vorig jaar Motorola van Google. Onder het merk Motorola heeft Lenovo onder meer een smartwatch genaamd Moto 360 uitgebracht. De Motorola Moto 360 is alweer een tijdje verkrijgbaar en zo te zien werkt Lenovo aan de opvolger.

Motorola Moto 360 new

Yang Yuanqing, CEO van Lenovo, heeft namelijk een foto op Weibo, een Chinese variant van Twitter, gepubliceerd waarop de mogelijke opvolger van de Moto 360 te zien is. Yang Yuanqing heeft inmiddels de foto verwijderd van Weibo. De beste man was helaas te laat met het verwijderen, de foto is inmiddels overal op het internet te bewonderen.

Het lijkt erop dat Lenovo een andere behuizing wil gebruiken voor de opvolger van de huidige Moto 360. Ook wordt de polsbandje op een andere wijze vastgemaakt op het uurwerk. Bij de huidige smartwatch wordt de polsband middels een dun ijzeren uitsteeksel bevestigd aan het uurwerk.

Ook zien we dat Lenovo de opvolger van de Moto 360 in meerdere kleuren wil gaan aanbieden. Tot slot zien we ook verschillende formaten op de afbeelding.

Motorola Moto 360 new

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen