Home Gadgets Winactie: Scosche Magic Mount: Universele magnetische autohouder t.w.v. 24,49 euro

Winactie: Scosche Magic Mount: Universele magnetische autohouder t.w.v. 24,49 euro [Update]

0

Regelmatig onderweg met je auto? Dan kan je vast wel een nieuwe magnetische autohouder gebruiken! In samenwerking met onze vrienden van MobileFun.nl mogen wij één bezoeker van Techmania een Scosche Magic Mount universele autohouder weggeven.

We hebben de Scosche Magic Mount afgelopen weekend mogen testen en hiervan hebben we een uitgebreid review van gemaakt. Wat mij erg aansprak van de Scosche Magic Mount autohouder was het erg kleine formaat en dat het magnetisch is. In het verleden vaak zelfklevende autohouders gebruikt, maar na verloop van tijd plakte het niet meer goed. Met de Scosche Magic Mount is dat nu verleden tijd. Hij is compact en het belangrijkste is dat hij doet wat het moet doen!

Hoe maak je kans om te winnen?
  1. Like onze Facebook-pagina.
  2. Stuur een e-mail naar winactie@techmania.nl

Vermeld in je e-mail je Facebook-link. Hiermee kunnen we nakijken of je ons echt hebt geliked. Op dinsdag 31 maart 2015 gaan we de winnaar bekendmaken.

UPDATE: De winnaar is H. Verdi uit Amsterdam. Gefeliciteerd!

Over de uitslag van deze winactie kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaars krijgen per e-mail bericht. Inzendingen na 31 maart 2015 zullen helaas komen te vervallen.

Mobiele versie afsluiten