GTA 5 Online Heists: Alles wat je moet weten

We hebben meer dan een jaar moeten wachten op de GTA Online Heists-modus, maar het wachten was het echt wel waard! Sinds vorige week kunnen we allemaal aan de slag met de Grand Theft Auto V: Online Heists-modus.

Om GTA Online Heists te kunnen spelen heb je vier mensen nodig. Het beste kan je dit met vier vrienden doen, want je wordt extra beloond als je alle Heists-missies met dezelfde personen voltooid. Nog belangrijker is dat je weet met wie je speelt en wat je van elkaar kan verwachten.

GTA V Heists

In totaal bestaan er vijf GTA Online Heists-missies. Elk missie bestaat uit meerdere setup missie’s en tot slot de finale, waar je een flinke bedrag mee verdient. De onderstaande bedragen kunnen variëren aan de hand van de gekozen moeilijkheidsgraad.

GTA Online Heists

  • Fleeca Job (115.000 GTA$)
  • Prison Break (500.000 GTA$)
  • Humane Labs Raid (540.000 GTA$)
  • Series A Funding (505.000 GTA$)
  • Pacific Standard (1.250.000 GTA$)

Tot slot krijg je ook nog eens extra bonussen. Om alle bonussen te kunnen pakken dien je steeds met dezelfde vier personen te spelen, alle missies op de juiste volgorde spelen en tot slot ga niet dood!

  • First Time bonus: Voltooi elke heist voor de eerste keer en je krijgt een bonus van $100.000.
  • All In Order Challenge bonus – Voltooi alle heists en hun set-up missies in de juiste volgorde en je ontvangt $1,000,000.
  • Loyalty Challenge bonus – Voltooi alle heists met hetzelfde team en je ontvangt $1,000,000.
  • Criminal Mastermind Challenge bonus – Voltooi alle heists en hun set-up missies in de juiste volgorde, met hetzelfde team en zonder levens te verliezen en je ontvangt $10,000,000.

Het laatste nieuws

Dagdeal: Bitdefender Total Security 2020 (2 Jaar) 10 Apparaten – van 149,99 voor 36,95

Bitdefender Total Security 2020 (acroniem: BITS) is een alles-in-1 beveiliging voor zowel Windows en macOS als iOS en Android. In tijden als deze waarin we...

Dagdeal: Netgear GC110P Cloud Managed Switch PoE – van €170 voor €59,95

Wat is een modern bedrijf zonder zijn data? En zelfs al staat alles veilig in de cloud, dan moet het ook makkelijk...

Maid of Sker vanaf morgen verkrijgbaar voor PS4 en Xbox One

De horror game Maid of Sker verschijnt aankomende vrijdag voor PlayStation 4 en Xbox One. Met realistische 4K-beelden met gameplay gericht op...

Dagdeal: DJI Mavic Air Drone Fly More Combo – van €1172 voor €799,95

Je hebt drones - leuk speelgoed voor op het grasveldje verderop - en je hebt drones: het soort waar je de prachtigste beelden...

Gratis PlayStation Plus games voor augustus 2020 bekend

Sony heeft via het officiële PlayStation Blog de gratis PlayStation Plus games voor de maand augustus bekendgemaakt. Vanaf dinsdag 4 augustus kunnen PlayStation...

Gerelateerde artikelen