Bescherm je iPhone met een zelf ontworpen hoesje!

Altijd al eens willen ontwerpen? Nu is het mogelijk zelf een telefoonhoesje te maken, waarmee bovendien een leuke prijs te winnen valt. Webshop Smartphonehoesjes.nl organiseert in de maanden maart en april namelijk de actie SmartPrint. Een ontwerpwedstrijd met als hoofdprijs een iPhone 6 én een eigen oplage aan telefoonhoesjes.

Smartprint

Hoe werkt het?

Bij een deelname is het de bedoeling een origineel design te ontwerpen voor een iPhone 6 hoesje. Via een ontwerptool op de website kan het zelf ontworpen design worden ingestuurd. Na verloop van tijd worden de 20 beste designs uitgekozen, welke worden getoond op de Facebookpagina van Smartphonehoesjes.nl. Hier moeten zij zoveel mogelijk stemmen zien te verzamelen.

De drie designs met de meeste stemmen worden ook daadwerkelijk geproduceerd en aangeboden via Smartphonehoesjes.nl. Het hoesje waarvan vervolgens als eerste 100 exemplaren zijn verkocht, wint naast een eigen oplage via de webshop, ook nog eens een gloednieuwe iPhone 6!

Dus wanneer je al een tijdje op zoek bent naar een goede bescherming voor je iPhone, maar het juiste hoesje nog niet hebt kunnen vinden, is dit een leuke manier om je toestel helemaal naar je eigen smaak te maken. Het insturen van een design kan nog tot 10 april.

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen