Home Gadgets Simyo opnieuw beste prepaid provider

Simyo opnieuw beste prepaid provider

0

Door een onderzoek van prepaid specialist prepaidsimkaart.net is Simyo opnieuw uitgeroepen tot beste prepaid provider. Uiteraard zijn wij erg trots op deze prijs, naast deze prijs heeft Simyo ook onderscheidingen van de Consumentenbond (beste provider), WUA (beste Sim Only website), Tweakers (beste Sim Only).

Beste prepaid provider

Het is de tweede keer op rij dat Simyo deze prijs in ontvangst neemt. Tijdens het onderzoek is gekeken naar 19 criteria:

  • Tarieven voor bellen
  • De klantenservice
  • Dekking
  • Afrekenen gebelde minuten per seconde of minuut
  • Tarieven internet
  • Mogelijkheden internet

Andere mobiele providers als; KPN, Vodafone, Telfort en T-Mobile grepen naast de hoofdprijs. Bekijk hier het prepaid aanbod van Simyo en profiteer van een prepaid simkaart bij de beste provider.

Waarom heeft Simyo gewonnen

Mede dankzij een zeer goed social team is de prijs naar Simyo gegaan. De Twitter helpdesk maakt echt het verschil met de andere mobiele providers, zij staan elke werkdag klaar van 9:00 tot 20:00 uur.

Hard blijven werken

‘Het doel is om in 2015 weer de beste prepaid provider te zijn’, vertelt Lieve Gerretsen, de online marketing manager van Simyo. Tevens zegt ze: ‘We zijn trots op dat we weer tot beste provider zijn uitgeroepen en blijven hard werken om te bewijzen waarom we deze prijs hebben gewonnnen’.

Alleen prepaid?

Heeft Simyo alleen prepaid zult u zich misschien afvragen. Nee, naast prepaid zijn er ook Simyo Sim Only abonnementen. Het voordeel hiervan is dat met de Mijn Simyo App belbundels maandelijks omhoog of omlaag aanpast kan worden.

Mobiele versie afsluiten