Apple Watch vanaf 24 april verkrijgbaar

Gisterenavond heeft Apple tijdens het Spring Forward-evenement de laatste details rondom de veelbesproken Apple Watch vrijgegeven. Apple’s eerste smartwatch, de Apple Watch, is vanaf 24 april verkrijgbaar in onder meer de VS, Frankrijk, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk.

Apple Watch Edition

De langverwachte Apple Watch komt in drie versies; Apple Watch, Apple Watch Sport en Apple Watch Edition. Een releasedatum voor Nederland heeft het bedrijf uit Cupertino vooralsnog niet bekendgemaakt.

De Apple Watch kan onder meer gebruikers worden voor hardlopen, hartslag meten, inkomende notificaties van de iPhone tonen, gebruikt worden als afstandbediening voor de Apple TV en in bepaalde landen kan men zelfs betalen via Apple Pay.

Om een Apple Watch te kunnen gebruiken dient men over een iPhone te beschikken. Het horloge werkt met minimaal een iPhone 5 en de bijbehorende Apple Watch-app. Via de Watch-app kan men apps naar de smartwatch kopiëren.

Apple Watch Sport

De Apple Watch Sport beschikt over een aluminium behuizing en komt in twee smaken. Een 38mm en een 42mm versie.

De 38mm heeft een vanaf prijs van 399 euro en de iets groter model van 42mm heeft een vanaf prijs van 449 euro. De genoemde prijzen kunnen variëren als men een duurdere polsbandje kiest.

Apple Watch

De Apple Watch beschikt over een roestvrij stalen behuizing en net als de Apple Watch Sport ook beschikbaar in twee formaten.

De 38mm heeft een vanaf prijs van 649 euro en de iets groter model van 42mm heeft een vanaf prijs van 699 euro. De genoemde prijzen kunnen variëren als men een duurdere polsbandje kiest.

Apple Watch Edition

Tot slot hebben we nog de Apple Watch Edition. Deze heeft een behuizing van 18-karaats goud en een vanaf prijs van 11.000 euro.

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen