’12-inch iPad Pro opnieuw uitgesteld’

Zoals je nu wel zult weten organiseert Apple aanstaande maandag een Apple Watch-evenement. Tijdens het evenement zal Apple alle details rondom zijn eerste smartwatch bekendmaken. Ook verwachten we natuurlijk aankondigen van nieuwe Apple-producten.

MacBook Air

MacBook Air

Wat wel vrij zeker lijkt te zijn is de veelbesproken 12-inch MacBook Air. Volgens het doorgaans betrouwbare Amerikaanse zakenkrant the Wall Street Journal zal Apple de nieuwe MacBook Air aanstaande maandag tijdens het Apple Watch-event presenteren. De nieuwe Air heeft naast een nieuwe design, formaat ook een hogere schermresolutie.

Volgens bronnen van de WSJ heeft Apple de productie van de nieuwe Air begin dit jaar al gestart. In het tweede kwartaal zou de productie zelfs flink opgevoerd moeten worden.

iPad-Pro

iPad Pro

Apple zou volgens het betrouwbare website Bloomberg de productie van de 12-inch iPad Pro opnieuw hebben uitgesteld. Opnieuw zou een tegenvallende aanvoer van schermen de reden van de vertraging zijn. Ook de bronnen van WSJ meldden hetzelfde. Apple zou de productie van de grotere iPad in de tweede helft van dit jaar willen starten.

Volgens anonieme bronnen van the Wall Street Journal overweegt Apple om de iPad Pro met een USB 3.0-poort uit te rusten. Ook zou het bedrijf uit Cupertino zijn grotere iPad willen voorzien van een technologie om sneller op te laden.

Met de iPad Pro wil Apple voornamelijk de zakelijke markt bedienen. Snelle dataoverdracht tussen een PC en een iPad zouden hierdoor erg belangrijk zijn. USB 3.0 kan bestanden met een snelheid van 5Gbps versturen.

Tot slot zou Apple de iPad Pro willen voorzien van extra poorten om een toetsenbord en een muis te koppelen. Ook de toevoegingen van een muis en toetsenbord zouden erg belangrijk zijn voor de zakelijke markt.

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen