’12-inch MacBook Air wordt tijdens Apple Watch-event aangekondigd’

Apple organiseert aanstaande maandag 9 maart om 18:00 uur Nederlandse tijd een Apple Watch-evenement. Het evenement staat in teken van Apple’s eerste smartwatch, en naar verwachting zal het bedrijf uit Cupertino alle details rondom de langverwachte Apple Watch bekendmaken.

MacBook Air

Echter zou Apple meer plannen hebben om nieuwe producten te onthullen dan alleen de details van de Apple Watch. Als we het doorgaans betrouwbare The Michael Report mogen geloven zal Appel ook nieuwe MacBooks presenteren.

Volgens anonieme bronnen van de website zal Apple in ieder geval een 12-inch MacBook Air gaan aankondigen. Ook zou Apple de MacBook Pro- en de MacBook Air-lijn willen updaten met nieuwe hardware. Waarschijnlijk wil Apple de nieuwe MacBooks voorzien van de nieuwe Intel Broadwell-chips.

Er gaan al lange tijd geruchten rondom een 12-inch MacBook Air. De nieuwe Air zou een nieuwe design krijgen dat bijna net zo dun is als de huidige iPad Air 2. Ook zou Apple de MacBook Air alle poorten willen vervangen voor een USB 3.1C-poort.

Aanstaande maandag zullen we net zoals voorgaande Apple evenementen live verslag doen van alle aankondigen. Ook is het mogelijk om het evenement live te kijken via apple.com/live

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen