Sony Xperia Z4 Tablet vanaf juni verkrijgbaar in Nederland

Sony heeft vandaag tijdens het Mobile World Congress in Barcelona de Xperia Z4 Tablet aangekondigd. De Sony Xperia Z4 Tablet is vanaf juni te koop in onder meer Nederland. De adviesprijzen heeft Sony nog niet bekendgemaakt.

Xperia Z4 Tablet

Sony Xperia Z4 Tablet

De Sony Xperia Z4 Tablet beschikt over een 10,1-inch scherm met een resolutie van 2560 bij 1440 pixels. Onder de motorkap bevindt zich een Snapdragon 810-processor van chipfabrikant Qualcomm en 3GB aan werkgeheugen.

De Xperia Z4 Tablet is met 6,1 millimeter de dunste 10,1-inch tablet ter wereld. De iPad Air 2 van Apple is ook 6,1 millimeter dik, maar die heeft een 9,7-inch scherm. Ook is de Sony Xperia Z4 Tablet een stuk lichter dan zijn voorganger. De Xperia Z4 Tablet weegt 393 gram en de huidige Xperia Z2 Tablet weegt 426 gram.

Aan de achterkant bevindt zich een 8-megapixel camera en aan de voorkant heeft de Xperia Z4 Tablet een 5,1-megapixel camera.

De Sony Xperia Z4 Tablet is standaard uitgerust met 32GB opslagruimte en heeft een accucapaciteit van 6000 mAh.

Tot slot heeft de Xperia Z4 Tablet roestvrijstalen metalen hoeken, water- en stofbestendig en wordt het standaard geleverd met een BKB50 toetsenbord dat aan de tablet gekoppeld kan worden.

De Sony Xperia Z4 Tablet is vanaf juni officieel te koop in Nederland voor een nog onbekende prijs.

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen