Alle collectibles van GTA 5

In het nieuwe GTA 5 vallen ontzettend veel collectibles te vinden. Zo zijn er Nuclear Waste collectibles, Spaceship en Submarine parts, Strangers en Freaks, Letter Scraps en Stunt Jumps. Veel van deze collectibles zitten goed verstopt, zo vind je bijvoorbeeld veel Nuclear Waste in de zee. In totaal zijn er meer dan 180 collectibles. Met dit artikel en een map helpen we jullie gamers erbij deze te vinden.

GTA5collectibles2

Blauw – Stunt Jumps:  Net zoals de voorgangers van GTA 5 zijn er weer allerlei schansen en hellingen te vinden. Hiermee kan je met het voertuig die je bestuurd stunts doen, waarbij je in een slow-motion verkeerd. Voor de Stunt Jumps collectible moet je de game eerst 100% uitspelen, uiteindelijk kan je hiermee de ”Show Off” Trophy mee winnen . In totaal zijn er 50 Stunt Jumps collectibles in GTA 5.

Geel – Nuclear Waste: In GTA 5 zijn er in totaal 30 Nuclear Waste collectibles te vinden. Op de kaart hierboven zijn ze met gele stippen aangegeven. Het radioactief afval ligt op de bodem van de zee, dus je zult een submarine moeten gebruiken ze te bereiken. Het is een makkelijke collectible, dit komt doordat ze met een paars puntje in de mini map te zien zijn.

Groen – Spaceship en Submarine parts: Nadat je de missie “Far Out One” van Omega gehaald hebt speel je deze speciale collectibles vrij. In totaal zijn er 50 ruimteschip onderdelen te vinden, die tegelijk ook gelijk de moeilijkste collectibles zijn. Naast de 50 ruimteschip onderdelen vertegenwoordigen de groene stip op de kaart ook 30 submarine onderdelen. Deze zul je van de bodem van de zee moeten opduiken voor een onderzeeër.

Roze – Strangers en Freaks: Om het spel helemaal uit te willen spelen moet je nog enkele missies van Strangers en Freaks doen. Een plusplunt van deze missies is dat het relatief veel geld oplevert. Na bepaalde verhaallijn missies verschijnen deze Strangers en Freaks. In totaal zijn er 15 Freaks in GTA 5. Behalve geld belonen ze je ook met allerlei nieuwe activiteiten.

Rood: Letter Scraps: Door heel Los Santos zijn verscheurde stukken papier te vinden. Als je alle 50 stukken vind zie je dat ze een brief vormen. Deze brief kan je gebruiken om de moordenaar van een vrouw te confronteren. Voor enkele van deze Letter Scraps zijn echter wel een helikopter nodig.

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen