Samsung Galaxy S6 vanaf 10 april te koop Nederland

Samsung heeft de langverwachte Galaxy S6 en de Galaxy S6 Edge zondag tijdens het Mobile World Congress in Barcelona officieel aangekondigd. Beide nieuwe smartphones zullen vanaf 10 april in de Nederlandse winkelschappen verschijnen.

Samsung Galaxy S6

Samsung Galaxy S6

De Galaxy S6 heeft een 5,1-inch QHD-scherm met een resolutie van 2560 bij 1440 pixels. Onder de motorkamp een nieuwe 64-bits Exynos 7 Octa-processor en 3GB aan werkgeheugen.

Samsung heeft eindelijk een andere materiaal gebruikt voor de behuizing van zijn vlaggenschip. De Samsung Galaxy S6 heeft een metalen frame en de achter- en voorkant is van glas.

Aan de achterkant bevindt zich een 16-megapixel camera met een grote opening voor het opvangen van licht. Aan de voorkant heeft de Galaxy S6 een 5-megapixel selfiecamera.

Het toestel is standaard uitgerust met 32GB opslagruimte en heeft een accucapaciteit van 2550 mAh. Tot slot is de Samsung Galaxy S6 uitgerust met een nieuwe mobiele betaaldienst genaamd Samsung Pay en kan het draadloos opgeladen worden.

De Galaxy S6 wordt standaard geleverd met Android 5.0 Lollipop met Samsung’s eigen Touchwiz-skin. Het nieuwe vlaggenschip is vanaf 10 april officieel te koop in Nederland en heeft een adviesprijs van 699 euro.

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen