Home Gadgets iPhone 5 om toveren in een iPhone 5S met deze upgrade kit

iPhone 5 om toveren in een iPhone 5S met deze upgrade kit

0

Een weekje terug hebben we onze lezers kennis laten maken met een upgrade kit voor de iPhone 5, waarmee het mogelijk is om de iPhone 5 om te toveren in een iPhone 5S. De iPhone 5S upgrade kit bevat een vel met vinyl stickers in de kleuren: Goud, Zilver en Space Grey. Techmania heeft de iPhone 5S upgrade kit besteld en het voor jullie getest.

De upgrade kit wordt super snel bij je thuis bezorgd, de volgende werkdag al. Wanneer je een upgrade kit bestelt bij MobileFun dan krijg je een envelop thuis met daarin de volgende spullen:

  • Een kleine handleiding in het Engels.
  • Een nat doekje voor de eerste hulp (70% alcohol).
  • De gekozen kleur vinyl stickers.

Op de handleiding staat het volgende:

Install Tips:

  • 1. Clean device with wipe provided.
  • 2. Fit side strips first and heat with a hairdryer BEFORE pressing te bezel section down for a wrinkle free finish.
  • 3. Center te home button first on the front skin then align camera hole.

We hebben deze stappen gevolgd, door eerst de iPhone 5 met het doekje helemaal schoon te maken. Daarna kwam het moeilijke gedeelte, want als je een net resultaat wilt dan moet je heel nauwkeurig kunnen plakken. Maak je geen zorgen je krijgt meerdere kansen om het te proberen voor een goed resultaat.

We zijn wel even bezig geweest om alles goed te plakken. Na al het werk kon je niks meer van de iPhone 5 terug vinden, enkel het hardware bleef hetzelfde.  De iPhone 5S pgrade kit kost €17,99 en is verkrijgbaar in de kleuren: Space Grey, Zilver en Goud. Je kan de upgrade kit via MobileFun aanschaffen.

Mobiele versie afsluiten