PS4 + PlayStation TV bundel tijdelijk in de aanbieding

Met de PlayStation TV in combinatie met een PlayStation 4 hoef je nooit meer te stoppen met spelen! Met een PS TV kan je zonder probleem al je PS4-games streamen naar elke TV in je huis.

Een PlayStation 4 kennen we nu wel allemaal denk ik, tenzij je onder een rots woont. De PlayStation TV daarentegen is wel een nieuwe gadget, het is een compacte apparaat die je aansluit op een willekeurige tv in je huis. Dankzij de PS TV kan je dus vanuit elke kamer je PS4-games streamen en spelen.

PS4 : PS TV

De PS4 in combinatie met de PlayStation TV is de toekomst van het gamen. PS4 biedt zo een beetje alles wat een gamer nodig heeft. Denk hierbij aan geweldige games, entertainment en mogelijkheden om alles met vrienden te kunnen delen.

De PlayStation TV biedt op zijn beurt de mogelijkheid om al je PS4-games naar elke andere televisie binnen het huishouden te streamen, zo ben je niet meer gebonden aan één tv waarop je kan gamen.

Media Markt heeft de PlayStation 4 + PlayStation TV bundel tijdelijk in de aanbieding gezet. Geïnteresseerde kunnen de speciale bundel via de website van Media Markt kopen voor 450 euro.

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen