iPhone 5S pre-order start op 13 september

Begin van de week stuurde Apple uitnodigingen naar de pers voor een speciale evenement dat op dinsdag 10 september wordt gehouden. Apple zal mogelijk de iPhone 5S en de iPhone 5C tijdens deze evenement onthullen. Er is echter nog veel onzekerheid wanneer de nieuwe iPhones beschikbaar zullen zijn.

Veel mensen verwachten namelijk dat beide iPhones op 20 september in de winkels ligt. Dit geldt natuurlijk niet voor alle landen. Apple lanceert nieuwe producten altijd in fases uit. In de eerste wave zitten landen als de VS, Engeland, Duitsland en Frankrijk. Nederland en België horen hier helaas niet bij, al jaren zitten wij namelijk in de tweede wave.

De Duitse website iPhone-ticker heeft zeer interessante informatie in handen gekregen, namelijk de data van de iPhone 5S en iPhone 5C. Volgens de Duitse website komt er op 16 september een container met iPhones aan in Bremerhaven. De pre-order zou dan al op 13 september van start gaan in de VS, Engeland, Duitsland en Frankrijk. De iPhone 5S en iPhone 5C zullen dan op 20 september officieel te koop zijn.

De data ziet er zo uit:

  • 10 september: Apple evenement, aankondiging iPhone 5S en iPhone 5C.
  • 13 september: Start pre-orders in de online Apple Store.
  • 16 september: Aankomst en distributie van iPhones.
  • 20 september: iPhones bij de operators en in de Apple Store

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen