GTA Online vanaf nu beschikbaar op Xbox 360 en PS3

Ontwikkelaar Rockstar heeft zojuist bekend gemaakt dat GTA Online vanaf nu beschikbaar is voor de Xbox 360 en de PlayStation 3. GTA Online is het multiplayer gedeelte die qua verhaal een paar maanden voor dat van Grand Theft Auto 5  afspeelt.

GTA Online

GTA Online wordt gratis bij elke GTA 5 exemplaar geleverd. Om GTA Online te kunnen spelen dien je eerst een kleine update te download van 60mb. Er kunnen maximaal 16 spelers tegelijkertijd in hetzelfde spelwereld aan de slag. Zo is het mogelijk om overvallen te plegen, tegen elkaar race, naar de bios en sporten. Daarnaast kan je missies uitvoeren voor geld, maar ook is het mogelijk om zelf missies te maken.

Rockstar waarschuwde eerder al dat er serverproblemen kunnen ontstaan. GTA 5 is zoals we weten zeer succesvol, het kan haast niet anders dat GTA Online ook een succes wordt. Rockstar zal de komende tijd veel nieuwe servers toevoegen en het spel updaten. De ontwikkelaar vraagt verder begrip voor dit probleem en wil graag feedbacks en suggesties van gebruikers horen.

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen