MiPow Playbulb Bluetooth Speaker Lamp [Video]

Tegenwoordig wordt alles smart, oftewel slim. Zo hebben we smartphones, smartwatches, smart tv’s en noem maar op. We leven tegenwoordig in een wereld vol met technologie, deze past men toe aan alle gekke dingen die je maar kan bedenken.

MiPow Playbulb Bluetooth Speaker Lamp

Enige tijd geleden hadden we een artikel geschreven over de MiPow Playbulb Candle. De MiPow Playbulb kaars beschikt over LED’s voor een grote verscheidenheid aan kleuren om stemming te creëren en kan zelfs worden uitgeblazen als een echte kaars. Afgelopen weekend hebben we de MiPow Playbulb Bluetooth Speaker Lampje mogen testen van MobileFun.nl.

De MiPow Playbulb Bluetooth Speaker Smart LED Lamp is niet zomaar een gewone lamp. Met behulp van de Playbulb-app voor iOS en Android kunt u via uw smartphone of tablet uw verlichting bedienen. Dat is nog niet alles, de Playbulb lamp bevat ook nog eens een ingebouwde speaker. Via Bluetooth kan je al je muziek op je apparaat zonder al te veel moeite streamen naar de Playbulb lamp. Hiermee kan je licht combineren met muziek en dat allemaal vanaf je Android- of iOS-apparaat. Een gave gadget voor onder meer je nieuwe Galaxy Note 4.

MIPOW PlayBulb Bluetooth Speaker Smart LED Light

De Playbulb lamp werkt als een standaard lamp die we kennen. Het heeft een standaard E26/E27 fitting, waardoor die eenvoudig ingedraaid kan worden. De PlayBulb speaker is voorzien van Bluetooth 4.0, waardoor je het gemakkelijk kan verbinden met je tablet of smartphone. De Playbulb LED lamp is te bedienen op 10 meter afstand, je hoeft dus niet in de buurt te zijn van de speaker. Dit kan allemaal draadloos, dus geen gedoe meer met kabels of een schakelaar.

Met behulp van de gratis Playbulb-app voor iOS en Android kan je gemakkelijk de Playbulb lamp bedienen vanaf je smartphone of tablet. Zo is het mogelijk om de helderheid van de lamp op afstand te regelen en tevens welke muziek je wilt horen.

Ook is het mogelijk om verschillende standen van de lamp te instellen. Zo kan je wakker worden met licht aan of kan je de lamp minder scherp instellen. Het heeft ook energie besparende functie! Nog nooit was het zo leuk om met een lamp te spelen!

De MiPow Playbulb Bluetooth Speaker Lamp is verkrijgbaar via MobileFun.nl voor 80,49 euro.

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen