‘Galaxy S6 wordt even dun als de iPhone 6’

Gisteren schreven we nog over een gelekte afbeelding waarop de nog onaangekondigde Samsung Galaxy S6 en de Galaxy S Edge te zien waren. De afbeelding is afkomstig van accessoire fabrikant Verus en is gepubliceerd door CNet Korea.

Samsung-Galaxy-S6-schematische-tekening

Volgens Verus toonde de gelekte afbeelding het uiteindelijke design van Samsung’s toekomstige vlaggenschip. Naar verwachting zal Samsung de Galaxy S6 en de Galaxy S Edge begin maart tijdens het MWC-evenement in Barcelona presenteren.

Het Koreaanse website UnderKG, die in het verleden vaker correcte afbeeldingen heeft gepubliceerd, heeft een schematische tekening van de Galaxy S6 in handen gekregen. Volgens de afbeelding wordt de Samsung Galaxy S6 even dun als de iPhone 6 van Apple.

Samsung-Galaxy-S6-formaat

Volgens UnderKG wordt het nieuwe vlaggenschip 70,81 millimeter breed, 143,30 millimeter lang en 6,91 millimeter dik. Het scherm zelf is 64,36 millimeter breed en 107,32 millimeter lang. Dat betekent dat de Galaxy S6 een schermformaat van ongeveer 5-inch krijgt.

Eerdere geruchten voorspelde dat de Galaxy S6 een QHD-scherm krijgt met een resolutie van 2560 bij 1440 pixels. Onder de motorkap Samsung’s eigen Exynos-processor, 4GB aan werkgeheugen en standaard 32GB aan interne opslagruimte.

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen