’12-inch MacBook Air met Retina-scherm wordt op 24 februari aangekondigd’

Laatste tijd heeft iedereen het over een 12-inch MacBook Air met Retina-scherm. Van de laptop-serie van Apple is de MacBook Air de enige laptop die niet over een Retina-scherm beschikt.

Over een kleine drie weken zou daar een verandering in moeten komen. Volgens het doorgaans betrouwbare Franse website igen gaat Apple op 24 februari een evenement organiseren. Tijdens het evenement zou Apple de 12-inch MacBook Air met Retina-scherm presenteren.

MacBook Air

Als we de geruchten mogen geloven krijgt de 12-inch MacBook Air een nog dunner design. Om de vernieuwde MacBook Air dunner te maken zou Apple de huidige USB- en oplaad-poorten willen vervangen met slechts één USB-poort met de nieuwe USB-standaard type c.

Apple zou ook de randen rondom het scherm onder handen hebben genomen. De randen van de vernieuwde 12-inch Air zouden nu veel smaller zijn, waardoor de laptop in zijn geheel iets kleiner wordt dan de huidige 11-inch MacBook Air. Ook zou het scherm resolutie van de nieuwe MacBook Air verhoogd worden naar 2560 bij 1600 pixels.

Tijdens het evenement gaat Apple naar verluidt ook alle details rondom de Apple Watch bekendmaken. Eerder maakte Apple al bekend dat de Apple Watch ergens in april officieel gelanceerd zou worden.

Tot slot zou Apple ook een 12,2-inch iPad Pro tijdens het evenement willen presenteren. Ook over de iPad Pro horen we al jaren geruchten.

Bronigen

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen