‘Galaxy S6 (Edge) met gebogen scherm heet Galaxy S Edge’

Laatste tijd hebben we veel over de nog onaangekondigde Samsung Galaxy S6 geschreven. Naar verwachting zal Samsung twee varianten van de Galaxy S6 begin maart tijdens MWC in Barcelona presenteren.

Samsung Galaxy S6

Een standaard versie met een QHD-scherm en een variant met een gebogen scherm net als bij de Galaxy Note Edge. Over het laatst genoemde hebben we nieuwe informatie ontdekt.

De Galaxy S6 met een gebogen scherm wordt in geruchten veelvuldig aangeduid als de Samsung Galaxy S6 Edge. Onlangs is er op de website van Vodafone een opvallende vermelding gemaakt over de Galaxy S6 Edge. Inmiddels is de pagina weer verwijderd, maar de Nederlandse website Galaxy Club heeft op tijd een screenshot kunnen maken.

In de broncode van de betreffende pagina wordt er gesproken over een Galaxy S Edge. Terwijl men had verwacht dat het gewoon de Galaxy S6 Edge zou heten.

Helemaal gek is de naam Galaxy S Edge natuurlijk niet. Dit heeft Samsung ook bij de Galaxy Note 4 gedaan. Zo heet de standaard versie Galaxy Note 4 en de variant met de gebogen scherm heet Galaxy Note Edge. Het zou best kunnen dat Samsung het ook bij de Galaxy S6 zo zou doen.

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen