‘Samsung Galaxy S6 krijgt 20-megapixel camera met optische beeldstabilisatie’

Eerder schreven we al dat de Galaxy S6 waarschijnlijk een QHD-scherm gaat krijgen, een gebogen scherm net als bij de Galaxy Note Edge, 4GB aan werkgeheugen, een veel simpeler Touchwiz skin, een verbeterde vingerafdrukscanner en tot slot een behuizing van metaal en glas.

Samsung Galaxy S6

Samsung gebruikte tot heden cameramodules van Sony voor zijn Galaxy S-smartphones. Zo heeft de huidige Samsung Galaxy S5 heeft een 16-megapixel camera van Sony. Volgens anonieme bronnen van het Zuid-Koreaanse ET News heeft Samsung een eigen cameramodule voor de Galaxy S6 ontwikkelt.

Samsung zou van plan zijn om zijn eigen cameramodule van 20-megapixel met optische beeldstabilisatie te gebruiken van zijn toekomstige vlaggenschip, de Galaxy S6. Met optische beeldstabilisatie wordt de lens stil gehouden tijdens het nemen van een foto, dit zorgt natuurlijk voor scherpere foto’s.

Volgens anonieme bronnen binnen de industrie zou Samsung al een jaar bezig zijn met de ontwikkelingen van zijn eigen cameramodule. Nu zou het eindelijk zover zijn.

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen