Sony verlengt je PlayStation Plus-lidmaatschap met 5 dagen

Sony maakte begin januari bekend dat gedupeerde PS Plus-abonnees een compensatie kunnen verwachten. Inmiddels is het zover, vannacht heeft Sony je PlayStation Plus-lidmaatschap met 5 dagen verlengt.

PS Plus

PS Plus-abonnees of mensen die een proeflidmaatschap hadden lopen op 25 december hebben vannacht 5 dagen gratis PlayStation Plus bijgeschreven.

De gene die in aanmerking komt heeft de volgende e-mail ontvangen:

We verlengen je PlayStation Plus-lidmaatschap met 5 dagen. De verlenging wordt automatisch toegepast; je hoeft er geen actie voor te ondernemen.

Met deze verlenging willen we je bedanken voor je geduld gedurende de serviceonderbreking van PSN tijdens de feestdagen. De verlenging geldt voor alle PlayStation Plus-leden die een actief lidmaatschap of proefabonnement hadden op 25 december.

Daarnaast krijgen alle PSN-leden een kortingscode voor een eenmalige korting van 10% op de totale aankoop van games en uitbreidingen in PlayStation®Store, te gebruiken tussen 23 januari en 26 januari. De kortingscode wordt bekendgemaakt op de startpagina van PlayStation Store. Bekijk de officiële voorwaarden voor meer informatie.

Gelukkig nieuwjaar!

PlayStation

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen