‘Samsung Galaxy S6 krijgt QHD-scherm en verbeterde vingerafdrukscanner’

Alle geruchten wijzen erop dat Samsung zijn nieuwe vlaggenschip de Galaxy S6 begin maart tijdens de MWC-beurs in Barcelona gaat presenteren. Het is dan ook vanzelfsprekend dat we de aankomende tijd veel Galaxy S6 geruchten kunnen verwachten.

Samsung Galaxy S6

Volgens de laatste geruchten krijgt de Samsung Galaxy S6 een QHD-scherm met een resolutie van 2560 bij 1440 pixels. Ook zou Samsung een verbeterde vingerafdrukscanner willen gebruiken voor de Galaxy S6. Bij de huidige Galaxy S5 moet je een vinger over de vingerafdrukscanner vegen om je toestel te ontgrendelen. Omdat deze scanmethode soms onnauwkeurig kan zijn, wil het Zuid-Koreaanse tech-gigant een iPhone-achtige vingerafdrukscanner gebruiken voor de Galaxy S6.

Zo zou het niet meer nodig zijn om je vinger te vegen over de sensor. Een aanraking net als bij de Touch ID van de iPhone en iPad zou voldoende moeten zijn. Dat meldt het doorgaans betrouwbare website SamMobile.

Om de nauwkeurigheid van de vingerafdrukscanner te vergroten zou de homeknop wel iets groter zijn dan de homeknop van de Note en Galaxy S5.

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen