Krijgt Spotify toch nog Chromecast-ondersteuning?

Spotify maakte eerder al bekend dat het geen plannen heeft om Google Cast te ondersteunen. Veel mensen gingen ervan uit dat het om de Chromecast-ondersteuning ging. Op zijn forum geeft de zeer populaire muziekstreamingdienst extra uitleg daarover.

Spotify

De Spotify-app heeft tot heden nog geen ondersteuning gekregen voor de Chromecast. Dit zou weleens binnenkort kunnen veranderen. Spotify sluit een Chromecast-ondersteuning namelijk nog niet uit.

“Ons doel met Spotify is dat we muziek overal en altijd beschikbaar willen maken, we zijn hierdoor dan ook altijd opzoek naar betere en nieuwe manieren om muziek te te luisteren. Misschien kan de Chromecast hier in de toekomst deel uitmaken”, aldus Spotify.

Het verschil tussen Google Cast en de Chromecast is dat de eerst genoemde een technologie is waarmee muziek draadloos gestreamd kan worden naar een Google Cast ondersteunende speaker. Chromecast is een slimme hdmi-stick die je in kan pluggen in je televisie, vervolgens kun je je content zoals films en muziek naartoe sturen.

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen