PlayStation Now krijgt ook PSX en PS2-games

Vanaf vandaag kunnen Amerikaanse PlayStation 4-gebruikers aan de slag met Sony splinternieuwe streamingsdienst PlayStation Now. In de Verenigde Staten biedt Sony twee abonnementen voor PlayStation Now.

PS Now

Een maandabonnement voor 19,99 dollar, omgerekend ongeveer 16 euro, en een kwartaal abonnement voor 44,99 dollar, omgerekend ongeveer 37 euro. Best een pittig prijskaartje vinden wij zelf. Voor dit bedrag kan je onbeperkt PlayStation 3-games streamen naar je PS4.

In eerste instantie zal PS Now enkel beschikbaar zijn voor de PlayStation 4. Later wordt PlayStation Now verder uitgerold naar de PS Vita, PlayStation TV, PlayStation 4 en enkele Smart TV’s van Sony en Samsung.

PlayStation Now bevat momenteel meer dan 100 PS3-games. Het is natuurlijk de verwachting dat dit op den duur wordt uitgebreid met meer games. Wanneer is nog niet bekend, maar Sony geeft wel aan dat we ook de beste PlayStation 1 en PlayStation 2-games kunnen verwachten.

Peter Jamshidi, hoofd marketing voor PlayStation Now, laat weten dat er een aantal fantastische PSX en PS2-games zijn, die men op lange termijn allemaal wil aanbieden via PlayStation Now.

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen